Welkom!

Welkom bij de enige échte online paarden veiling van Nederland. 

Door de ontwikkelingen met betrekking door Corona zijn evenementen afgelast en lijkt de paardenhandel stil te staan.

Maar de paardenhandel staat niet stil, iedereen wil bewegen maar kan niet bewegen. Vanuit dat oogpunt zijn we gestart met een 100% online paardenveiling.

Vanuit de liefde voor paarden en de liefde voor online hebben we paarden-veiling.nl gelanceerd. Een plek waar je veilig, vertrouwd en volledig online kan bieden en verkopen. Alle paarden hebben een stamboom en zijn gecheckt.

Simpel
Het belangrijkste uitgangspunt van deze website is “simpel”. Eenvoudig bieden, eenvoudig verkopen, eenvoudig jouw paard vinden. Maar ook simpel en transparant in kosten.

0% commissie
Ongewoon in de veiling wereld maar doodnormaal in onze ogen. Geen commissie, nooit. Er wordt één bedrag betaald door de verkoper en that’s it. 

Veilig
Elk paard op onze veiling wordt uitgebreid gecheckt. De verkoper levert zelf alle informatie aan en wij controleren zaken als chipnummer, stamboom, dierenarts etc. 

Sportpaarden
Kwaliteit is gewaarborgd. We bieden een uitgebreid spectrum maar elk paard is voorzien van de nodige papieren en controles. Springpaarden, dressuurpaarden, pony’s, veulens.

Gratis registreren
Iedereen (boven de 18) kan zich gratis registreren en bieden op een paard. Uiteraard wordt iedere bieder wel gecontroleerd.

Bied mee en verkoop, veilig vanaf jouw eigen apparaat!

Summary
Maak kennis met de online paarden veiling
Article Name
Maak kennis met de online paarden veiling
Description
Maak kennis met de online paardenveiling. 100% online - 0% commissie. Registreer je vandaag nog en start met bieden.
Author

Geef een reactie