Je kunt bieden door je te registreren op onze website. Ga hiervoor naar de pagina kopen en vul het formulier in. 

Je kunt je paard verkopen door het formulier in te vullen op de pagina verkopen. Nadat wij de betaling hebben ontvangen en de gegevens hebben gecontroleerd zullen wij jouw paard op de eerst volgende veiling in de juiste categorie plaatsen.

Nee, als je eenmaal een bod heeft geplaatst, is dit bod bindend net als bij elke andere veiling.

Nee. Wij veilen uitsluitend paarden met stamboom. De reden hiervoor is dat deze gecontroleerd kunnen worden.

Om de tarieven laag te houden en geen commissie te hoeven rekenen ontvangen wij ook geen geld. Zodra je het kavel hebt gewonnen zullen de contactgegevens tussen koper en verkoper worden uitgewisseld zodat je zelf kunt bespreken hoe de betaling geschiedt. Het koopcontract is bindend.

Nee. Als een paard geplaatst is op een actieve veiling kan deze niet meer worden verwijderd.

Net als bij een standaardveiling vindt de risico-overdracht plaats bij het einde van de veiling. De verkoper is verplicht om het paard in dezelfde zorgstandaard te houden.

Nee. Wij zijn een online veiling. Wij checken de gegevens van elk paard en de verkoper is verplicht alle gegevens naar waarheid in te vullen. Elk paard is voorzien van een gezondheidsverklaring. En eventuele röntgenfoto’s, video etc.

De minimale prijs is standaard in elke categorie. In uitzonderlijke gevallen of bij speciale paarden is het mogelijk om een minimale prijs met ons af te spreken.

Geen. Simpel. Wij rekenen geen commissie en zullen dat ook nooit doen. Voor de koper is het volledig kosteloos. De verkoper betaalt eenmalig een vast bedrag. 

Geen. Simpel. Wij rekenen geen commissie en zullen dat ook nooit doen. Voor de koper is het volledig kosteloos. De verkoper betaalt eenmalig een vast bedrag. 

Niks. Registreren en bieden is volledig kosteloos. 

Kijk hiervoor op onze pagina partners waar je de paarden taxi vindt.